Vakantiewoning

Het voorhuis van deze voormalige boerderij in Sinderen is geschikt gemaakt voor 2 tot 4 personen. De boerderij staat in het mooie coulissen landschap van de Achterhoek, het onverwachte Nederland.

De woning bevindt zich op de begane grond en bevat een hal, bijkeuken, keuken, woonkamer, twee slaapkamers (twee bedden zijn voorzien van elektrisch verstelbare bedbodems), badkamer, en een separaat toilet. Er is een fietsenstalling/berging. De woonkamer is voorzien van een flat tv  en een moderne gas inzethaard.
De keuken,grenzend aan de woonkamer, is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat, en een inbouw koelkast. De eethoek staat in de keuken. In de bijkeuken staat een vaatwasser, magnetron en een oven.
In de schuur staat een diepvrieskast.
Aan weerszijden van het huis is een terras met een 4 persoons tuinmeubel set. Zo kunt u zowel  in de ochtend-als de avondzon zitten!
Binnen en  buiten is gratis Wifi.

De huurprijs is vanaf € 75,00 per nacht inclusief linnengoed en handdoekenpakket. De verplichte eindschoonmaak kost € 50,00.

U bevestigt uw reservering door een aanbetaling van de helft van de huursom. Uiterlijk twee weken voor aankomst dient u de rest van de huursom over te maken. Bij reservering binnen twee weken voor aankomst dient de totale huursom in één keer betaald te worden.